Családbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 15. kedd, Teréz

Pályázati felhívás „Családbarát Vállalkozás Újbuda 2015” cím elnyerésére

2015augusztus0409:45
»
2015szeptember3018:00

Újbuda Önkormányzata kiemelten fontos területnek tartja, hogy a kerületben működő vállalkozásokat ösztönözze a családbarát működés és szemlélet kialakítására. Ezért ismét kiírja pályázatát a "Családbarát Vállalkozás Újbuda 2015" cím elnyerésére. Az elismeréssel az Önkormányzat díjazza azokat a vállalkozásokat, akik szem előtt tartják a családbarát szemlélet megvalósulását, beépítve azt vállalati filozófiájukba.A pályázati felhívás itt olvasható.

Pályázati felhívás

Budapest Főváros XI. kerület Újbuda Önkormányzata pályázatot hirdet a „Családbarát Vállalkozás Újbuda 2015” cím elnyerésére

Újbuda Önkormányzata kiemelten fontos területnek tartja, hogy a kerületben működő vállalkozásokat ösztönözze a családbarát működés és szemlélet kialakítására.

Az elismeréssel az Önkormányzat díjazza azokat a vállalkozásokat, akik szem előtt tartják a családbarát szemlélet megvalósulását, beépítve azt vállalati filozófiájukba.

Az Önkormányzat az alábbiak alapján pályázatot hirdet az elismerő cím elnyerésére.


A "Családbarát Vállalkozás Újbuda 2015" címet azok a munkáltatók kaphatják meg
akik vállalják, hogy folyamatosan fejlesztik családbarát szervezeti modell kialakításával és megtartásával kapcsolatos gyakorlatukat.

Pályázni 2015. szeptember 30-ig lehet, az erre kialakított Pályázati adatlap kitöltésével és benyújtásával.


Pályázhatnak:

A XI. kerületben székhellyel, vagy telephellyel rendelkező

  • gazdasági társaságok (ide értve a nonprofit gazdasági társaságokat is), melyek
  • rendelkeznek legalább két lezárt adóévvel, és
  • a szervezet megfelel a rendezett munkaügyi kapcsolatok az államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII. törvény 15. § (7) bekezdésben meghatározott követelményeknek.


Általános tudnivalók:

Az Önkormányzat évente egy alkalommal legfeljebb három elismerő címet adományoz. A címeket egy kis-, közép-, és egy nagy vállalkozás nyerheti el, amelyeket az önkormányzat az aktuális költségvetésének terhére összesen 1 millió Ft-al egészít ki (kisvállalkozó 500 ezer Ft, a középvállalkozó 300 ezer Ft, a nagy vállalkozó, pedig 200 ezer Ft összegű díjban részesül).

Az elismerés átadására minden év november 11-én, a Kerület Napja alkalmából kerül sor.

Az elismerő cím elnyerése esetén a vállalkozás jogosulttá válik a cím elnyerésétől számított két évig a „Családbarát Vállalkozás Újbuda” logó használatára.


Pályázni kizárólag, a Családbarát Vállalkozás Újbuda – Pályázati Adatlapon lehetséges, annak elektronikus, és hiánytalan kitöltésével. A pályázathoz mellékelni kell a gazdasági szervezet létrehozásáról szóló bírósági végzést.

A pályázati adatlap letölthető a bal oldalról.

Kérjük, hogy a Pályázati adatlap kitöltése előtt tanulmányozza át a pályázati útmutatót!


További információ:


A pályázatok benyújtása

A Pályázati Adatlapot két eredeti példányban, postai úton lehet kizárólag benyújtani az igazolásokkal együtt.

A pályázat beadási határideje: 2015. szeptember 30. (a postai felülbélyegzés napja)

A pályázat hiánypótlására nincs lehetőség. A hiányosan benyújtott pályázatokat az Önkormányzat tartalmi vizsgálat nélkül elutasítja.

Cím: Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata, 1113 Budapest, Bocskai út 39-41.

Kérjük a borítékra ráírni: „Pályázat – Családbarát Vállalkozás Újbuda 2015”


Az elbírálást követően az eredményekről az Önkormányzat értesíti a pályázókat. Az eredmény megjelenik a www.ujbuda.hu internetes oldalon is.Budapest, 2015. augusztus 1.dr. Hoffmann Tamás

polgármester

Címkék: 
LEGFRISSEBB
×

Tari Annamária a Családbarát Szülő Klubban  

Generációk együtt a munkaerőpiacon – generációk és a világháló címmel tartott előadást a Családbarát Szülő Klubban Tari Annamária, klinikai szakpszichológus március 19-én.