Családbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 23. szerda, Tekla

FÜGGŐSÉGEINK – A MOMENTÁN TÁRSULAT ÉS DR. ZACHER GÁBOR ELŐADÁSA

2019május2019:00

Különleges prevenciós előadás Újbuda Önkormányzatának családbarát programja keretében

Van-e kiút függőségeinkből? Pánikba essünk-e, ha rajtakapjuk gyermekünket egy marihuánás cigivel? Mit tehetünk, ha azt tapasztaljuk, hogy nagy baj van? Merünk-e szembenézni saját magunkkal? Mi a helyzet a többi függőséggel: koffein, vásárlás, számítógép, Facebook, csokoládé, edzés, vásárlás? Vajon különbözik-e és miben egy kábítószerfüggő egy alkoholistától vagy egy Facebook-függőtől? Dr. Zacher Gábor toxikológus és a Momentán Társulat izgalmas előadása ezekre a kérdésekre keresi a választ 2019. május 20-án a Fővárosi Művelődési Házban.

Beszélünk-e a függőségekről eleget és jól? – ez a kérdés ihlette meg Újbuda Önkormányzatát, akik Családbarát Programjuk keretében egy különleges előadásra invitálják a XI. kerületi lakosokat. Az exkluzív előadás során Dr. Zacher Gábor ismert toxikológus és a Momentán Társulat vázolja fel a függőségek különböző aspektusait, megnyilvánulásait. Az est során görbetükröt tartanak a nézők elé rávilágítva arra, hogy mit is tehetünk annak érdekében, hogy a saját és/vagy gyermekeink rossz beidegződéseit, függőségeit csökkentsük, vagy legalább felismerjük. Az előadás különlegessége, hogy a nézők aktív bevonásával, az ő ötleteik nyomán, azt beépítve valósul meg.

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi linken az űrlap kitöltésével lehet. Egy email címmel legfeljebb négy darab jegy foglalható.


A Momentán Társulatról:
A Momentán Magyarország legrégebbi és legsikeresebb improvizációs színházi társulata, a műfaj hazai meghonosítója. A társulat 2003-ban alakult, fennállása óta több mint 1800 előadást tartott. 2010 óta saját színházat üzemeltet IMPRÓ néven Budapest szívében, az Ó utcában. Impróestjeik minden esetben a közönség bevonásával, a nézők ötletei alapján születnek, ezért minden este egyedi és megismételhetetlen.


LEGFRISSEBB
×