Családbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 3. péntek, Buda, Richárd

Pályázati kiírás "Családbarát Vállalkozás Újbuda" cím elnyerésére

Pályázatok benyújtási határideje: 2018. szeptember 20.

BUDAPEST FŐVÁROS XI.KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA

PÁLYÁZATOT HIRDETA

„CSALÁDBARÁT VÁLLALKOZÁS ÚJBUDA 2018” CÍM ELNYERÉSÉRE


A pályázat háttere

Újbuda Önkormányzata évek óta kiemelten fontosnak tartja a családbarát szemlélet kialakítását mind a hivatalban, mind háttérintézményeiben, s elkötelezett abban, hogy segítse és kiemelje mindazon intézmények, vállalatok, civil szervezetek munkáját, akik e szemlélet kialakításáért hajlandók tenni. Az önkormányzat vallja, hogy a munka magánélet megfelelő összehangolásának egyik alapköve a családbarát szemlélet kialakítása és a megfelelő intézkedések bevezetése.

Ennek mentén a kerület több éve indít újabb és újabb programokat, hogy felhívja mind a vállalatok, mind a civil társadalom figyelmét a családbarát szemlélet ügyének fontosságára, illetve erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a kerületben működő vállalkozásokat ösztönözze a családbarát működés és szemlélet kialakítására. Ennek egyik megnyilvánulásaként pályázatot hirdet a Családbarát Vállalkozás Újbuda 2018 cím elnyerésére. Az elismeréssel az Önkormányzat azokat a vállalkozásokat díjazza, akik szem előtt tartják a családbarát szemlélet megvalósulását, beépítve azt vállalati filozófiájukba.

A pályázat célja

A Családbarát Vállalkozás Újbuda 2018 címet azok a munkáltatók kaphatják meg akik vállalják, hogy folyamatosan fejlesztik családbarát szervezeti modell kialakításával és megtartásával kapcsolatos gyakorlatukat.

Pályázók köre

Azok a XI. kerületben székhellyel, vagy telephellyel rendelkező gazdasági társaságok (ide értve a nonprofit gazdasági társaságokat is), akik

 • rendelkeznek legalább két lezárt adóévvel;
 • nem állnak csődeljárás, felszámolási, illetve végelszámolási eljárás vagy a megszüntetésükre irányuló jogszabályban meghatározott egyéb eljárás alatt;
 • akikkel szemben nem áll fenn az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII. 31.) Kormányrendeletben meghatározott kizáró ok;
 • akiket január 1-je óta munkavállalók bejelentés nélküli vagy munkavállalási engedély nélküli foglalkoztatása miatt államigazgatási szerv vagy bíróság jogerős bírság megfizetésére nem kötelezte és a rendezett munkaügyi kapcsolatokkal kapcsolatos egyes törvények módosításáról szóló 2010. március 13-án hatályba lépett 2010. évi XIV. törvény hatálya alá esnek;
 • akiknek nincs adótartozása, illetve adók módjára behajtható köztartozása.


Pályázati vállalati kategóriák:

 • Mikro vagy kisvállalat
 • Közepes vállalat
 • Nagyvállalat

A pályázat során elnyerhető díjak, lehetőségek:

Az Önkormányzat évente egy alkalommal legfeljebb három elismerő címet adományoz. A címeket egy kis-, közép-, és egy nagy vállalkozás nyerheti el, amelyeket az önkormányzat az aktuális költségvetésének terhére összesen 1 millió Ft-al egészít ki (kisvállalkozó 500 ezer Ft, a középvállalkozó 300 ezer Ft, a nagy vállalkozó, pedig 200 ezer Ft összegű díjazásban részesül).

Az elismerés átadására minden év november 11-én, a Kerület Napja alkalmából kerül sor. Az elismerő cím elnyerése esetén a vállalkozás jogosulttá válik a cím elnyerésétől számított két évig a

„Családbarát Vállalkozás Újbuda” logó használatára.

Pályázattal kapcsolatos információk és konzultációs lehetőség

A pályázati időszak alatt további információ kérhető az alábbi elérhetőségeken:

 • E-mailen: varga.katalin@ujbuda.hu
 • Személyesen előzetes megbeszélés alapján (emailes vagy telefonos időpontegyeztetést követően)
 • Telefonon: +3613811379 (munkanapokon 11-15 óra között)

Pályázatok benyújtási határideje

Pályázni 2018. szeptember 20-ig lehet, az erre kialakított Pályázati adatlap kitöltésével és benyújtásával.

Pályázatok benyújtásának módja

Pályázni kizárólag, a Családbarát Vállalkozás Újbuda – Pályázati adatlapon lehetséges, annak elektronikus, és hiánytalan kitöltésével. A pályázathoz mellékelni kell a gazdasági szervezet létrehozásáról szóló bírósági végzést.


A pályázati adatlapok letölthető a bal oldalról.


Más formátumban a pályázatokat elfogadni nem tudjuk, azok érvénytelenek.

A pályázatokat a varga.katalin@ujbuda.hu email címre kérjük beküldeni a fent megnevezett határidőig. (Tájékoztatjuk, hogy a pályázat beérkezéséről minden esetben visszaigazolást küldünk e-mailen, így ha az nem érkezik meg a benyújtást követő 24 órán belül, kérjük jelezze felénk jelen pályázatban megjelölt elérhetőségeken.)


Az elbírálást követően az eredményekről az Önkormányzat értesíti a pályázókat. Az eredmény megjelenik a www.ujbuda.hu internetes oldalon is.


Dr. Hoffmann Tamás s. k.

polgármester

Címkék: 
Fájlok: 
LEGFRISSEBB
×

Karácsony nagycsaládosoknak  

Újbuda Önkormányzata 1995 óta minden évben meghívja a három vagy annál több gyermeket nevelő családokat, hogy szórakoztató programokkal, ajándékokkal segítse karácsonyi készülődésüket.