Családbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
november 26. csütörtök, Virág

Adj nevet játszóterednek!

Kedves Szülők, kedves Gyerekek!

A 11. kerület igencsak bővelkedik játszóterekben, egyre nő azok száma, amelyek kerítéssel vannak körülvéve, hogy még biztonságosabbak legyenek. Ezek közül viszont szinte egyiknek sincs neve, amin most változtatni szeretnénk.
A pályázati kiírás és a részletes lista itt olvasható.

Olyan változtatásokról van szó, amelyek nem kerülnek semmibe, csak néhány ügyes és frappáns ötletbe: az pedig igazi büszkeséggel tölthet el mindenkit, ha a saját történetét olvashatja viszont az újságban vagy az általa javasolt név található egy-egy játszótér bejáratánál.

Újbuda Önkormányzata pályázatot hirdet a zárt, kerítéssel körbevett kerületi játszóterek elnevezésére, melyek listája elérhető honlapunkon. Gyerekek, felnőttek javaslataira egyaránt kíváncsiak, bármilyen kreatív ötletre nyitottak vagyunk.

A névjavaslatokat a jatszoter@ujbuda.hu címre várjuk 2012. március 16-ig, hogy tavaszra már a névtáblák is kikerülhessenek a játszóterek bejáratai fölé.

„A legjobb játszótéri sztorim”

Pályázatokat várunk továbbá „A legjobb játszótéri sztorim” kategóriában, amelyek közül a legsikeresebbeket megjelentetjük az Újbuda Újságban, valamint honlapunkon.

A történeteket szintén e-mail-ben várjuk a jatszoter@ujbuda.hu címre.

Terjedelmi és formai korlátok:

- az írások hossza: max. 5000 karakter

- 12-es betűméret, Times New Roman betűtípus

A névjavaslatok és az írások megküldésekor is kérjük, tüntessék fel a pályázó a nevét, életkorát, címét, e-mail címét és telefonos elérhetőségét.

Kérjük, a pályázatok „Névjavaslat”, illetve „Játszótéri történet” jeligével érkezzenek.

LEGFRISSEBB
×