Családbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 7. péntek, Ibolya

Üdülési pályázat fogyatékossággal élők számára – Erzsébet program 2016

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány idén is meghirdette pályázatát a fogyatékossággal élők részére. A fogyatékos személyek egészségmegőrzését és aktív pihenését támogató üdülési pályázatot az Erzsébet Program keretein belül hirdették meg.

Sikeres pályázat esetén a támogatott, valamint kísérője egyaránt 5000 Ft/fő önrész befizetése után, a postai úton kiküldésre kerülő – a pályázó nevére szóló – elektronikus kártya segítségével veheti igénybe a támogatást, a szállásfoglalás során kiválasztott üdülőkben.

A pályázat benyújtásához regisztrálni kell a www.erzsebetprogram.hu honlapon, ahol a jelentkező, az űrlap kitöltése után egyéni pályázati azonosítót kap, valamint ezen a profilján értesülhet arról is, ha a pályázata megfelelt és a támogatást elnyerte.

Jelentkezési határidő: 2016. február 29. napjáig

A pályázati feltételekről és a pályázók köréről részletesen ITT tájékozódhat!

LEGFRISSEBB
×

Érzékenyítő sportnap az Újbudai Palánták Óvodában  
 

A Magyar Parasport Napja alkalmából érzékenyítő sportnapot tartottak az Észak-Kelenföldi Óvoda Újbudai Palánták Óvodájában február 21-én. Az intézmény pedagógusai a évente rendeznek tematikus, érzékenyítő hetet az óvodásoknak, ennek záróprogramja volt idén a sportnap.