Családbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 15. kedd, Teréz

Mozgáskorlátozottaknak fenntartott nézőtér az augusztus 20-i Tűzijátékra! Helyek korlátozott számban!

A MAHART PASSNAVE KFT. felajánlotta, hogy augusztus 20-án este kifejezetten mozgáskorlátozott emberek számára biztosítja a Belgrád rakparton az egyik olyan parkolórészt, mely az esti tűzijáték megtekintése szempontjából a legjobb helyen helyezkedik el a pesti oldalon, az Erzsébet híd és a Szabadság híd között.

Szeretné a legjobb helyről végignézni a nyár legszebb égi parádéját?


A MAHART PASSNAVE KFT. felajánlotta, hogy augusztus 20-án este kifejezetten mozgáskorlátozott emberek számára biztosítja a Belgrád rakparton az egyik olyan parkolórészt, mely az esti tűzijáték megtekintése szempontjából a legjobb helyen helyezkedik el a pesti oldalon, az Erzsébet híd és a Szabadság híd között. A Magyar Hajózási Országos Szövetség évek óta szervez hátrányos helyzetű emberek számára az augusztus 20-i ünnepségekhez kapcsolódó ingyenes programokat. A részvétel tehát ezúttal is díjmentes, azonban írásos jelentkezéshez kötött! Helyek még korlátozott számban foglalhatók az international@meosz.hu email címen.

A rendezvényre tömegközlekedéssel Újbudáról az Etele térről induló 4-es metróval lehet közlekedni a Szabadság hídnál levő Fővám téri megállóig, egyéb irányokból legközelebb az Erzsébet hídnál megálló buszokkal. Parkolásról, mosdóról bővebb információ ITT!
Kellemes szórakozást kívánunk!


Forrás: www.meosz.hu

LEGFRISSEBB
×

Tari Annamária a Családbarát Szülő Klubban  

Generációk együtt a munkaerőpiacon – generációk és a világháló címmel tartott előadást a Családbarát Szülő Klubban Tari Annamária, klinikai szakpszichológus március 19-én.