Családbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 28. csütörtök, Emil, Csanád

Nő vagyok és tovább Nőhetek!

2015március1716:30
»
2015március1719:30

“Hogyan legyek egyszerre jó anya, jó feleség, jó munkaerő és mindemellett jó nő?”

Nő vagyok és tovább Nőhetek!
“Hogyan legyek egyszerre jó anya, jó feleség, jó munkaerő és mindemellett jó nő?”


Rengeteg nő fejében fordulnak meg ezek a gondolatok, körítve a félelemmel, hogy lehetetlen az élet minden terén brillírozni. Holott mindenki megtalálhatja a megfelelő egyensúlyt, ehhez azonban bíznia kell önmagában. Többek között ebben nyújt segítséget az Esélyegyenlőségi program keretében, az Újbudai Önkormányzat és a Bizalmi Kör – Nő a bizalom által megrendezésre kerülő Újbudán is Nő a Bizalom című rendezvény, ahol kiemelt figyelem jut a XI. kerületi nők esélyegyenlőségének előmozdítására és a különböző kihívásokkal teli női szerepek összehangolására.

A programsorozat első felvonására 2015. március 17-én, 16:30 perckor kerül sor az újbudai önkormányzat Zsombolyai út 5. szám alatti dísztermében. A rendezvény családbarát, ezért a szervezők gondolkodnak arról, hogy a kisgyermekkel érkezők is nyugodtan végignézhessék az előadásokat. Az Önkormányzat a rendezvény idejére kialakított játszóházában kézműves foglalkozással és játszósarokkal várja a kicsiket, ahol szakképzett óvó nénik, pótnagyik vigyáznak majd a gyerekekre.

Emellett a rendezvény fogyatékos-barát is, így jeltolmáccsal és a szükséges segítséggel biztosítjuk fogyatékos embertársaink eseményen történő részvételét. „Aki tele van sebzettséggel és hiánnyal, arra törekszik, hogy a hiányait betöltse, a sebeit meggyógyítsa, és alig marad ideje arra, hogy növekedjen.” – hangzott el Pál Feri Atyától, aki a program fő előadójaként segít rátalálni a növekedés, önbecsülés útjára. Emellett a betegségek lelki okairól beszél majd Dr. Sári Erzsébet és a szeretetnyelvekről ad elő Soóky Andrea. A rendezvényen való részvétel INGYENES, de előzetes regisztrációt igényel, erre az alábbi linken van lehetőség: http://www.bizalmikor.hu/ujbuda


XI. kerületi nők, itt a lehetőség, hogy karöltve nézzetek szembe a kihívásokkal és megismerjétek Önmagatokat!

LEGFRISSEBB
×

Karácsony nagycsaládosoknak  

Újbuda Önkormányzata 1995 óta minden évben meghívja a három vagy annál több gyermeket nevelő családokat, hogy szórakoztató programokkal, ajándékokkal segítse karácsonyi készülődésüket.