Családbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
december 6. szerda, Miklós

A Szülők Háza Családi Konzultációs Központ és Játszóház nyári programjai

2015június1510:00
»
2015augusztus1918:00

A Szülők Háza egy olyan kulturális és mentálhigiénés program, melynek célja segítséget nyújtani a családdá válás nehézségeinek leküzdésében, a szülővé válás folyamatában.

SZÜLŐK HÁZA CSALÁDI KONZULTÁCIÓS KÖZPONT ÉS JÁTSZÓHÁZ


A Szülők Háza egy olyan kulturális és mentálhigiénés program, melynek célja
segítséget nyújtani a családdá válás nehézségeinek leküzdésében, a szülővé válás folyamatában.

Hetente más-más programmal várjuk a 3-12 éves gyerekeket nyári napközis táborunkban Gazdagréten a Szülők Házában! A miniművészek, a leendő kis olimpikonok, a természetbúvárok, a tánc és a zene szerelmesei, a bűvész trükkök, a színház, a mesék, a fotózás vagy a nyelvek iránt érdeklődő csemeték is a számukra legizgalmasabb elfoglaltsággal tölthetik a vakációJÚNIUS


Színházi tábor: június 15–19.

Játsszunk mesét! Változz egy hétre hercegnővé, szuperhőssé, vagy amivé csak szeretnél. Lesz sok drámajáték, mese, zene, éneklés és kaland. A gyerekekkel együtt írt rövid színdarab premierjét péntek délután láthatjátok majd a Szülők Háza színpadán.


Nyelvi tábor: június 22-26.

Június végén nyelvi hetünkön megismerkedünk idegen nyelvekkel, mindezt persze játékos formában, dalokon, mondókákon keresztül. Gyűjtünk szavakat, amit egy angol kisfiú is ugyanúgy megért, mint egy magyar, számolunk németül, a színeket megtanuljuk spanyolul, köszönünk olaszul, és lesznek szavak, amiket sok-sok nyelven elsajátítunk.


Népművészeti tábor: június 29- július 3.

Június elején népművészeti hetünkre a kis Miniművészeket várjuk, akik szívesen rajzolnak, színeznek, faragnak, kézműveskednek, bármiből alkotnak valami gyönyörűt. Sőt sok népi játék, zene és tánc is várja a táborlakókat.JÚLIUS

Fotós tábor: július 6-10.

A gyerekek mindent kicsit más szemszögből látnak, mint mi felnőttek. Fotós hetünkön mindent megörökítünk, ami csak megtetszik: lefényképezünk fűt-fát, tücsköt-bogarat és persze egymást is. Mindeközben persze lesz sok játék, zene, mozgás, mese, kaland és a hét végére nagy meglepetéssel készülünk.


Természetbúvár tábor: július 13-17.

Természet, kísérlet, tudomány, környezetvédelem, újrahasznosítás, megfigyelés. Mindezzel találkozhatsz, ha részt veszel nyári táborunk természetbúvár hetén. Legyél Te is részese a nagy felfedezéseknek!Disney mesetábor: július 20-24.

Július utolsó hetében (nem csak) a Disney mesék kedvelőit várjuk. Gyere el Te is, és keressük meg közösen Hamupipőke cipőjét, készítsünk együtt Aranyhaj bábot és formázzuk meg Némó ikertestvéreit gyurmából. Belebújhatsz Ariel vagy Füles jelmezébe, és indulhatunk a mesék birodalmába!


Sporttábor: július 27-31.

Gyermeked örökmozgó, imádja a sportokat? Olyan gyorsan fut, hogy Te sem éred utol? Vagy épp kidobóban esetleg ugrókötelezésben legyőzhetetlen? Jelentkezzetek nyári táborunk sportos hetére és garantáljuk, hogy este nem lesz gond az alvással.AUGUSZTUS

Zenetábor: augusztus 3-7.

Zeneszerető, hangszerkedvelő kicsiket és nagyobbakat várunk szeretettel zenetáborunkba, ahol megismerkedhettek a hangszerekkel, a dallamok, a ritmus világával. Sok-sok zene, ének és mese vár rátok.


Cirkuszi tábor: augusztus 10-14.

Attrakcióóó! Porondon a Szülők Háza táborosai! Cirkuszi táborunkba várjuk a bohócok, a zsonglőrök, a kártya-, és bűvésztrükkök iránt rajongó gyerekeket. Egész héten lesz arcfestés és szuperebbnél-szuperebb állatokat hajtogatunk lufiból. Jelentkezzetek és ugorjatok át Ti is a tüzes karikán!


Mesetábor: augusztus 17-19.

Utolsó tábori hetünkön játszóházunk egy varázslatos Mese Fesztivállá – mesehős találkozóvá alakul át. Meghívott vendégeink a Cipelő cicák, Bogyó és Babóca, Anna, Peti és Gergő! És persze tiszteletüket teszik a magyar népmesék hősei, az állatmesék szereplői, a tündérmesék hercegnői és királyfiai is. Várunk Benneteket is szeretettel.

Jelentkezni és érdeklődni lehet:
Telefonon: (06-1) 246-0880
Interneten: www.szulokhaza.hu/ujbuda
E-mailben: szulokhaza@szulokhaza.hu
Személyesen: Bp. XI. Rétköz u. 7. (Eleven Center P2-es szint)