Családbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 20. csütörtök, Rafael

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Budapest, 2014. október 6. Családbarát Újbuda Vállalkozás cím nyerteseiről döntött Újbuda Képviselő-testülete. Eszerint az IBM Magyarországi Kft, a Bakosfa Kft és a Vadászos Kkt. nyerte el idén Újbuda elismerő címét.

A Családbarát Vállalkozás cím elnyerése nagymértékben segíti megőrizni a vállalkozás versenyképességét, hiszen a családi élet munkával való összehangolásának támogatásával növeli a dolgozói elégedettséget, a motivált, elkötelezett munkaerő pedig a legjobb befektetés egy szervezet számára. A családbarát működés azonban nem csak a vállalat belső működésében fejti ki hatását, hanem a külső környezet, azaz Újbuda számára is előnyöket jelenthet, ami a vállalkozás piaci szerepének erősítéséhez járulhat hozzá.

Újbuda Önkormányzata kiemelten fontos területnek tartja, hogy a kerületben működő vállalakozásokat ösztönözze a családbarát működés és szemlélet kialakítására. Ennek értelmében a „Rugalmas munkahelyek, családbarát Újbuda” című, TÁMOP-2.4.5-12/4-2012-0001 pályázat keretében létrehozza a Családbarát Vállalkozás Újbuda címet, melyet évente kíván odaítélni a kerületben a címre pályázó vállalkozóknak. Az elismeréssel az Önkormányzat díjazza azokat a vállalkozásokat, akik szem előtt tartják a családbarát vállalkozás kritériumrendszerének megvalósulását, beépítve azt vállalati filozófiájukba.

Az Önkormányzat évente egy alkalommal legfeljebb három elismerő címet adományoz. A címeket egy kis-, közép-, és egy nagy vállalkozás nyerheti el. A kitüntetés átadására minden év november 11-én, a Kerület Napja alkalmából kerül sor.

Az elismerő cím elnyerésével a vállalkozások jogosulttá váltak a cím elnyerésétől számított két évig a Családbarát Újbuda Vállalkozás logó használatára.


További információ: Baráth Andrea
kommunikációs vezető
Családbarát Újbuda Program
barath.andrea@ujbuda.hu
tel: 06 1 372 4563


A TÁMOP-2.4.5-12/4-2012-0001 számú „Rugalmas munkahelyek, családbarát Újbuda” program az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.