Családbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 27. kedd, Ákos, Bátor

Az Újbudai Humán Szolgáltató Központ információi

Az Újbudai Humán Szolgáltató Központ információi

Újbudai Humán Szolgáltató Központ


Női klub

Főbb témái közé tartoznak a női szerepek, munkavégzés, idő és energiák beosztása, érzelmek megélésének kérdése, gyermeknevelési kérdések.

Minden alkalommal más-más aspektusból járják körül a témát, általános és egyedi sajátosságokat is figyelembe véve, felhasználva a támogató, önsegítő csoport módszertanát, és a pszichodráma eszköztárát.

Időpont: minden hónap utolsó hétfőjén 9.30 órától 11.00 óráig.

A programokon való részvétel ingyenes.

A foglalkozásokat az intézmény trénerei vezetik. A klub ideje alatt jól képzett szakmai munkatársak foglalkoznak a gyermekekkel, így ők sem maradnak „őrizetlenül”.


Álláskeresők Teaháza

Hétfőnként 13.00–15.00 óra között kötetlen vélemény- és információcserére várnak minden munkakeresőt.

Amiben segítséget nyújtanak: önéletrajz-, kísérőlevél-írás, fényképkészítés, álláslista, internetes böngészés, fax- és e-mailküldés, telefonálás, az első interjú gyakorlása (videotréning), egyéni felmérés, tanácsadás, információk az intézményi háttérről.


Gyermeknap
Szeretettel várjuk az Újbudai Humán Szolgáltató Központban a gyerekeket (9 éves kortól) 2015. április 2-án, csütörtökön, 10.00 és 12.00 óra között húsvéti, illetőleg április 28-án, kedden, 15.00 és 17.00 óra között, anyák napi kézműves foglalkozásunkra. A részvétel ingyenes.

Az Újbudai Humán Szolgáltató Központ – Gyermekjóléti Központ hagyománnyá vált gyermeknapi ünnepségét, 2015. május 20-án tartja, 15.00 órától

A programok helyszíne: Újbudai Humán Szolgáltató Központ, 1117 Budapest, Bogdánfy út 7/D., telefon: (+36-1) 688-69