Családbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 15. szombat, Mária

Forgalmi változások Mindenszentekkor

Mindenszentek és Halottak napja kapcsán a megerősödő temetői forgalom miatt több rendkívüli járatot is indít a Budapesti Közlekedési Központ a sírkertek egyszerűbb megközelíthetősége érdekében.

November 1-jétől, csütörtöktől november 4-ig, vasárnapig a BKK által üzemeltetett közterületi parkolóhelyeken nem kell fizetni a parkolásért.

Sűrített járatok Újbuda környékén a novemberi hosszú hétvégén:

Farkasréti temető

A Farkasréti temető megközelítésére elsődlegesen a Széll Kálmán tér M és a Déli pályaudvar M felől az 59-es villamos, a belvárosból pedig az Astoria M és a Ferenciek tere M érintésével közlekedő 8-as autóbusz ajánlott.

A Farkasréti temető jobb kiszolgálása érdekében az 59-es villamosok október 27-étől (szombattól) november 4-éig (vasárnapig) napközben a megszokottnál sűrűbben, 5-8 percenként közlekednek.

A 8-as autóbuszok szintén sűrűbben közlekednek október 27-étől (szombattól) november 4-éig (vasárnapig) napközben, a járatok 5-8 percenként követik egymást.

Az 53-as autóbuszok október 27-étől (szombattól) november 3-án (szombat) délutánig napközben sűrűbben, 6-8 percenként indulnak.

LEGFRISSEBB
×

Érzékenyítő sportnap az Újbudai Palánták Óvodában  
 

A Magyar Parasport Napja alkalmából érzékenyítő sportnapot tartottak az Észak-Kelenföldi Óvoda Újbudai Palánták Óvodájában február 21-én. Az intézmény pedagógusai a évente rendeznek tematikus, érzékenyítő hetet az óvodásoknak, ennek záróprogramja volt idén a sportnap.