Családbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 28. kedd, Károly, Karola

Forgalmi változások a Futófesztivál ideje alatt

Az október 7-én megrendezésre kerülő 27. SPAR Budapest Maraton és Futófesztivál miatt (mely kilenc budapesti kerületen halad át: I., II., III., V., VI., IX., XI., XIII., XIV.) több helyen lesznek forgalmi rend változások.

Az említett kerületekben a futók elhaladásáig több helyen lesznek ideiglenes elterelések, lezárások reggel 6 és délután 15 óra között. 09:00 és 14:20 között lezárják a Pesti alsó rakpartot, 09:00 és 13:00 között a Budai alsó rakpartot, 06:00 és 15:00 között a Kós Károly sétányt. A futók elhaladását követően minden szakaszon azonnal visszaállítják az eredeti forgalmi rendet! A verseny érintette szakaszokon mindenütt útvonalbiztosítók és rendőrök irányítják a közlekedést, kérjük, vegyék figyelembe jelzéseiket! Megértésüket és türelmüket a több mint 60 országból és Magyarország teljes területéről érkező, több mint 16.000 résztvevő nevében is köszönik a szervezők!

LEGFRISSEBB
×

Karácsony nagycsaládosoknak  

Újbuda Önkormányzata 1995 óta minden évben meghívja a három vagy annál több gyermeket nevelő családokat, hogy szórakoztató programokkal, ajándékokkal segítse karácsonyi készülődésüket.