Családbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 25. vasárnap, Vilmos

Állapotüzenet

A webhely jelenleg karbantartási módban üzemel.

Kanizsai utcai („Repülős”) játszótér

1116 Budapest, Fehérvári út 37-41. (Lágymányos)

Egyedi játszótér, ahol szinte csak fából vannak a játékok. 

A metróépítkezés befejezésével épült, 2011 végén kapta meg végleges formáját. A játszótér több korosztály számára készült: az 1-3 és a 4-12 évesek számára térben elkülönülve kaptak helyet a játszóeszközök. 

A 2500 m2-es játszótéren a mászásé a főszerep (a legkülönbözőbb köteles és csúszdás famászókák egy hatalmas homokozóban vannak). A játszótér nevezetessége egy hatalmas repülőgép, melyet szeretnek a gyerekek, mert kívül-belül megmászható. Ezen kívül 2 bébihinta és 2 laphinta van.

A legkisebbek számára egy külön sarok van kialakítva - egy hajót formázó csúszó-mászókával, rugós játékokkal és sok homokkal  (a nyári hónapokban póznákra erősített ponyvákkal árnyékolják), mert csak a játszótér közepén van egyetlen terebélyes fa, melyet pad vesz körbe. 

Szépen karbantartott, rendszeresen takarított. Tömegközlekedéssel jól megközelíthető

LEGFRISSEBB
×

Pályázati kiírás „Családbarát Vállalkozás Újbuda 2017” cím elnyerésére

2017június1310:15
»
2017szeptember2018:00

Újbuda Önkormányzata pályázatot hirdet „Családbarát Vállalkozás Újbuda 2017” címmel.
A Családbarát Vállalkozás Újbuda 2017 pályázat olyan helyi vállalkozásokhoz szól, akik felismerték, hogy a rugalmas foglalkoztatási formák bevezetése, a munka-magánélet egyensúly megteremtése és a családok igényeihez való igazodás válaszokat adhat a következő évek munkaerő-piaci kihívásaira. Az önkormányzat célja a díj adományozásával, hogy ösztönözze a vállalati szféra résztvevőit abban, hogy a családbarát szemléletű vállalati működést meghonosítsák és terjesszék. Pályázzon Ön is! Nyerjen 200, 300 vagy 500 ezer forintot családbarát tevékenységének támogatásához, és váljon jogosulttá a Családbarát Vállalkozás cím viselésére!