Családbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
november 18. szombat, Jenő

Feneketlen tó melletti játszótér

1113 Budapest, Tas vezér utca 1-5.

Nagyon jól elrendezett és jól felszerelt játszótér – sok minden van benne, mégsem zsúfolt. Mászókák, csúszdák, homokozók, libikókák, 2 bébi- és 4 laphinta, rugós játékok a kicsiknek, tornyos mászó vár kanyargós csúszdával, mászófallal és tűzoltólétrával a nagyobbaknak. Az egyik nagy homokgödör közepét foglalja el a hatalmas „pókháló” mászóka (köteles mászótorony). Ezen kívül elkerített, kosárpalánkkal felszerelt labdapálya is van.

Minden tekintetben megfelel a több korosztály igényeit kielégítő játszótér kívánalmainak. Szép környezetben kellemes, hívogató játszótér, a villamos közvetlen közelben áll meg.

LEGFRISSEBB
×

Felelős és családbarát vállalkozások elismerése Újbudán  

Budapest, 2017. november 11. – Első alkalommal részesítette „Felelős Vállalkozás Újbuda” és negyedik alkalommal „Családbarát Vállalkozás Újbuda” elismerő címekkel Újbuda Önkormányzata azokat a 11. kerületi vállalatokat, amelyeket a legméltóbbnak találtak a beadott pályázatuk alapján a címek viselésére. Hat vállalkozás vehette át az elismeréseket a Kerület Napja alkalmából dr. Hoffmann Tamás polgármestertől.