Családbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 25. hétfő, Eufrozina, Kende

Feneketlen tó melletti játszótér

1113 Budapest, Tas vezér utca 1-5.

Nagyon jól elrendezett és jól felszerelt játszótér – sok minden van benne, mégsem zsúfolt. Mászókák, csúszdák, homokozók, libikókák, 2 bébi- és 4 laphinta, rugós játékok a kicsiknek, tornyos mászó vár kanyargós csúszdával, mászófallal és tűzoltólétrával a nagyobbaknak. Az egyik nagy homokgödör közepét foglalja el a hatalmas „pókháló” mászóka (köteles mászótorony). Ezen kívül elkerített, kosárpalánkkal felszerelt labdapálya is van.

Minden tekintetben megfelel a több korosztály igényeit kielégítő játszótér kívánalmainak. Szép környezetben kellemes, hívogató játszótér, a villamos közvetlen közelben áll meg.

LEGFRISSEBB
×

A családbarát kormányzás a gyermekvállalási kedvet erősíti  

A családbarát kormányzás egyik fő feladata, hogy erősítse a gyermekvállalási kedvet, ezért vezette be a kormány a családi adókedvezményt. Az otthonteremtési támogatásra pedig még nagyobb hangsúlyt kell fektetni, hogy a családok méltó körülmények között élhessék mindennapjaikat - mondja Simicskó István, Újbuda országgyűlési képviselője, honvédelmi miniszter. Az előbbieken túl Újbuda fejlődéséról, fejlesztési lehetségeiről, a sportról és kormányzati munkájáról is beszélt lapunknak a politikus.