Családbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 29. csütörtök, Péter, Pál

Üdülési pályázat fogyatékossággal élők számára – Erzsébet program 2016

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány idén is meghirdette pályázatát a fogyatékossággal élők részére. A fogyatékos személyek egészségmegőrzését és aktív pihenését támogató üdülési pályázatot az Erzsébet Program keretein belül hirdették meg.

Sikeres pályázat esetén a támogatott, valamint kísérője egyaránt 5000 Ft/fő önrész befizetése után, a postai úton kiküldésre kerülő – a pályázó nevére szóló – elektronikus kártya segítségével veheti igénybe a támogatást, a szállásfoglalás során kiválasztott üdülőkben.

A pályázat benyújtásához regisztrálni kell a www.erzsebetprogram.hu honlapon, ahol a jelentkező, az űrlap kitöltése után egyéni pályázati azonosítót kap, valamint ezen a profilján értesülhet arról is, ha a pályázata megfelelt és a támogatást elnyerte.

Jelentkezési határidő: 2016. február 29. napjáig

A pályázati feltételekről és a pályázók köréről részletesen ITT tájékozódhat!

LEGFRISSEBB
×

Pályázati kiírás „Családbarát Vállalkozás Újbuda 2017” cím elnyerésére

2017június1310:15
»
2017szeptember2018:00

Újbuda Önkormányzata pályázatot hirdet „Családbarát Vállalkozás Újbuda 2017” címmel.
A Családbarát Vállalkozás Újbuda 2017 pályázat olyan helyi vállalkozásokhoz szól, akik felismerték, hogy a rugalmas foglalkoztatási formák bevezetése, a munka-magánélet egyensúly megteremtése és a családok igényeihez való igazodás válaszokat adhat a következő évek munkaerő-piaci kihívásaira. Az önkormányzat célja a díj adományozásával, hogy ösztönözze a vállalati szféra résztvevőit abban, hogy a családbarát szemléletű vállalati működést meghonosítsák és terjesszék. Pályázzon Ön is! Nyerjen 200, 300 vagy 500 ezer forintot családbarát tevékenységének támogatásához, és váljon jogosulttá a Családbarát Vállalkozás cím viselésére!