Családbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 21. szombat, Orsolya

Üdülési pályázat fogyatékossággal élők számára – Erzsébet program 2016

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány idén is meghirdette pályázatát a fogyatékossággal élők részére. A fogyatékos személyek egészségmegőrzését és aktív pihenését támogató üdülési pályázatot az Erzsébet Program keretein belül hirdették meg.

Sikeres pályázat esetén a támogatott, valamint kísérője egyaránt 5000 Ft/fő önrész befizetése után, a postai úton kiküldésre kerülő – a pályázó nevére szóló – elektronikus kártya segítségével veheti igénybe a támogatást, a szállásfoglalás során kiválasztott üdülőkben.

A pályázat benyújtásához regisztrálni kell a www.erzsebetprogram.hu honlapon, ahol a jelentkező, az űrlap kitöltése után egyéni pályázati azonosítót kap, valamint ezen a profilján értesülhet arról is, ha a pályázata megfelelt és a támogatást elnyerte.

Jelentkezési határidő: 2016. február 29. napjáig

A pályázati feltételekről és a pályázók köréről részletesen ITT tájékozódhat!

LEGFRISSEBB
×

A családbarát kormányzás a gyermekvállalási kedvet erősíti  

A családbarát kormányzás egyik fő feladata, hogy erősítse a gyermekvállalási kedvet, ezért vezette be a kormány a családi adókedvezményt. Az otthonteremtési támogatásra pedig még nagyobb hangsúlyt kell fektetni, hogy a családok méltó körülmények között élhessék mindennapjaikat - mondja Simicskó István, Újbuda országgyűlési képviselője, honvédelmi miniszter. Az előbbieken túl Újbuda fejlődéséról, fejlesztési lehetségeiről, a sportról és kormányzati munkájáról is beszélt lapunknak a politikus.