Családbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 23. csütörtök, Emőke

Üdülési pályázat fogyatékossággal élők számára – Erzsébet program 2016

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány idén is meghirdette pályázatát a fogyatékossággal élők részére. A fogyatékos személyek egészségmegőrzését és aktív pihenését támogató üdülési pályázatot az Erzsébet Program keretein belül hirdették meg.

Sikeres pályázat esetén a támogatott, valamint kísérője egyaránt 5000 Ft/fő önrész befizetése után, a postai úton kiküldésre kerülő – a pályázó nevére szóló – elektronikus kártya segítségével veheti igénybe a támogatást, a szállásfoglalás során kiválasztott üdülőkben.

A pályázat benyújtásához regisztrálni kell a www.erzsebetprogram.hu honlapon, ahol a jelentkező, az űrlap kitöltése után egyéni pályázati azonosítót kap, valamint ezen a profilján értesülhet arról is, ha a pályázata megfelelt és a támogatást elnyerte.

Jelentkezési határidő: 2016. február 29. napjáig

A pályázati feltételekről és a pályázók köréről részletesen ITT tájékozódhat!

LEGFRISSEBB
×

Tudatos Szülő, Tiszta Gyermek – Drogprevenció Újbudán  

„Ez hogy lehet? – hallottam önmagam segélykiáltását, amint megtudtam. Mindig azt gondoltam: „Á, az én gyerekem soha!” – néha ugyan hallottam egy s mást a drogról, ám elképzelni sem tudtam, hogy ez velünk, a mi családunkban előfordulhat. Legyintettem és éltem tovább a már megszokott – ha lehet ilyet mondani – feszültséggel, meg nem értéssel, konfliktusokkal teli családi életem. Hajtottam a munkahelyemen, dolgoztam keményen. Néha még a munkát is hazahoztam. És ha gyerek nem jól tanul? – elintéztem némi fenyegetőzéssel, mi lesz, ha megbukik, hol dolgozhat majd a jövőben. Itt tartunk. Mit tettem, mit csináltam rosszul? – kérdeztem magamtól, míg az önvád lassan körbeölelt. – Kihez forduljak, ki tud segíteni? Mit kellett volna másképp tennem? – cikáztak tovább a kérdések a fejemben, egyik a másik után. – Csak, nehogy megtudja valaki! – gondoltam és nagyon-nagyon kétségbe estem…” (Szülő)