Családbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 27. vasárnap, Hella

II. Rehab Expo - 2015. december 1.

Időpont: 
2015december0109:00

A nagy sikerre valótekintettel idén második alkalommal rendezik meg az egész napos Rehab Expót, melynek központi témája a megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatása és képzése.

A rendezvény központi eleme az állásbörze, kifejezetten a kihívásokkal küzdő, megváltozott munkaképességű állast keresők számára. Itt az érdeklődők szakszerű segítséget kaphatnak a testhezálló feladatkör megtalálásában, személyesen tehetik fel kérdéseiket a kiállító cégek képviselőinek, valamint első kézből juthatnak hasznos információkhoz az állásvásáron megjelenő vállalatok standjainál egy-egy konkrét, azonnal betölthető álláslehetőséggel kapcsolatban.

A konferencián neves előadók beszélnek majd arról, miért kulcsfontosságú ma a képzés, oktatás a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásában. Az Expon továbbá megtudhatjuk, melyek azok a sikeres brandek és hazai jó gyakorlatok, melyeknek célja a diszkrimináció megszüntetése és a mentális gátak lebontása. Bemutatásra kerülnek az aktuális munkaerő-piaci trendek, valamint egy speciális oktatási és tréning ismeretanyag, az üzletfejlesztésről és fenntarthatóságáról a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásának tekintetében.

A helyszínen a munkát keresőket szakmai és civil szervezetek - sok önkéntes közreműködésével – mindenben segítik majd.


Időpont: 2015. december 1. kedd 9.00-17.00 óráig
Helyszín: Budapest, Lurdy Ház (akadálymentes)


A rendezvényen való részvétel díjtalan, de a regisztráció kötelező!

Az esemény honlapján tájékozódhat a pontos programról és további fontos részletekről:

http://rehabexpo.hu/