Családbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 28. kedd, Gedeon, Johanna

Az Albertfalvi Közösségi Ház programjai

2015szeptember3018:30
»
2015október1013:00

Kiemelt eseményekszeptember-október

Albertfalvi Közösségi Ház

(Budapest 1116 Gyékényes utca 45-47. Telefon: 204-67-88)


Női Sarok - Környezettudatos nevelés mesésen

2015. szeptember 30-án 18.30 klubunk vendége Gévai Csilla meseíró és illusztrátor, aki környezetvédőként arról beszél, hogyan tudjuk gyermekeinket minél korábban és jobban környezetünk óvására, védelmére és elsősorban szeretetére nevelni.

Baba- és gyerekruha börze

2015. október 10-én 9-13 óráig lehetőséget kínálunk a környéken élő családoknak, hogy megunt, kinőtt, sosem használt ruháikat és játékaikat egymás között elcserélhessék, eladhassák. Asztalfoglalás a 204-6788-as számon. Ezen idő alatt Viseletbörzét is tartunk az emeleten, valamint a szülők nyugodtan böngészhetnek, hiszen a gyerekek kézműves foglalkozáson vehetnek részt közben.

A „Rugalmas munkahelyek, családbarát Újbuda” című program, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló projekt. (TÁMOP-2.4.5-12/4-2012-0001)

LEGFRISSEBB
×

Tudatos Szülő, Tiszta Gyermek – Drogprevenció Újbudán  

„Ez hogy lehet? – hallottam önmagam segélykiáltását, amint megtudtam. Mindig azt gondoltam: „Á, az én gyerekem soha!” – néha ugyan hallottam egy s mást a drogról, ám elképzelni sem tudtam, hogy ez velünk, a mi családunkban előfordulhat. Legyintettem és éltem tovább a már megszokott – ha lehet ilyet mondani – feszültséggel, meg nem értéssel, konfliktusokkal teli családi életem. Hajtottam a munkahelyemen, dolgoztam keményen. Néha még a munkát is hazahoztam. És ha gyerek nem jól tanul? – elintéztem némi fenyegetőzéssel, mi lesz, ha megbukik, hol dolgozhat majd a jövőben. Itt tartunk. Mit tettem, mit csináltam rosszul? – kérdeztem magamtól, míg az önvád lassan körbeölelt. – Kihez forduljak, ki tud segíteni? Mit kellett volna másképp tennem? – cikáztak tovább a kérdések a fejemben, egyik a másik után. – Csak, nehogy megtudja valaki! – gondoltam és nagyon-nagyon kétségbe estem…” (Szülő)