Családbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 29. szombat, Péter

A Kelenvölgyi Közösségi Ház programjai

2015szeptember2511:30
»
2015október0318:00

Kiemelt eseményekszeptember-október

Kelenvölgyi Közösségi Ház

(Budapest 1116, Kardhegy utca 2. telefon: 424-53-63)


szeptember 25. péntek 17 óra

Kelenvölgyi Kuckó: REPÜL A… REPÜL A…

Családbarát délután Gévai Csillával

A kelenvölgyi KUCKÓ egy varázslatos hely, ahol rengeteg élmény, játék és kaland vár hónapról hónapra. Egy biztos, unatkozni senki sem fog!

Gévai Csilla történetének hősei most békávézás helyett repülőre ülnek. Domáék rengeteg furfanggal, titkos tervet szőve, kalandok közepette érik el, hogy ők is repülhessenek Nanukhoz! Persze, most is Bali bácsi segít rajtuk…
Baranyai (b) András fantasztikus rajzaiból készült kiállítás segítségével Te is átélheted kalandjaikat, sőt az elsők között próbálhatod ki az Amíg utazunk vadonatúj társasjátékot.

Szeretettel vár mindenkit Kelenvölgy első számú meseszövője, Gévai Csilla.


Kelenvölgyi Ezerjó 2015

2015. október 3. szombat

Egy nap, amikor nem borral köszöntünk, hanem magát a bort köszöntjük: zenében, táncban, irodalomban, gasztronómiában és népszokásban… Nagyszabású szüreti felvonulás Kelenvölgy utcáin, táncosok, komédiások, feledésbe merült népi hagyományok játékos bemutatói mellett az ínyencek versengése a fortyogó bográcsok körül mind-mind megannyi élvezetes program várja a Kelenvölgybe látogatókat.

LEGFRISSEBB
×

Esélyt teremtünk  

Újbuda Önkormányzata évek óta kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az esélyegyenlőség elve alapján a hátrányban élő, nehézséggel küzdő lakosai életminőségét javítani tudja, civil és vállalati partnereivel közösen. Kerületünkben újabb és újabb programok hívják fel a figyelmet az esélyegyenlőség kialakításának fontosságára. Molnár László alpolgármestert arról kérdeztük, miért fontos a fogyatékos emberek integrációja, és milyen projektekkel segítik őket?