Családbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 28. kedd, Gedeon, Johanna

A Kelenvölgyi Közösségi Ház programjai

2015szeptember2511:30
»
2015október0318:00

Kiemelt eseményekszeptember-október

Kelenvölgyi Közösségi Ház

(Budapest 1116, Kardhegy utca 2. telefon: 424-53-63)


szeptember 25. péntek 17 óra

Kelenvölgyi Kuckó: REPÜL A… REPÜL A…

Családbarát délután Gévai Csillával

A kelenvölgyi KUCKÓ egy varázslatos hely, ahol rengeteg élmény, játék és kaland vár hónapról hónapra. Egy biztos, unatkozni senki sem fog!

Gévai Csilla történetének hősei most békávézás helyett repülőre ülnek. Domáék rengeteg furfanggal, titkos tervet szőve, kalandok közepette érik el, hogy ők is repülhessenek Nanukhoz! Persze, most is Bali bácsi segít rajtuk…
Baranyai (b) András fantasztikus rajzaiból készült kiállítás segítségével Te is átélheted kalandjaikat, sőt az elsők között próbálhatod ki az Amíg utazunk vadonatúj társasjátékot.

Szeretettel vár mindenkit Kelenvölgy első számú meseszövője, Gévai Csilla.


Kelenvölgyi Ezerjó 2015

2015. október 3. szombat

Egy nap, amikor nem borral köszöntünk, hanem magát a bort köszöntjük: zenében, táncban, irodalomban, gasztronómiában és népszokásban… Nagyszabású szüreti felvonulás Kelenvölgy utcáin, táncosok, komédiások, feledésbe merült népi hagyományok játékos bemutatói mellett az ínyencek versengése a fortyogó bográcsok körül mind-mind megannyi élvezetes program várja a Kelenvölgybe látogatókat.

LEGFRISSEBB
×

Tudatos Szülő, Tiszta Gyermek – Drogprevenció Újbudán  

„Ez hogy lehet? – hallottam önmagam segélykiáltását, amint megtudtam. Mindig azt gondoltam: „Á, az én gyerekem soha!” – néha ugyan hallottam egy s mást a drogról, ám elképzelni sem tudtam, hogy ez velünk, a mi családunkban előfordulhat. Legyintettem és éltem tovább a már megszokott – ha lehet ilyet mondani – feszültséggel, meg nem értéssel, konfliktusokkal teli családi életem. Hajtottam a munkahelyemen, dolgoztam keményen. Néha még a munkát is hazahoztam. És ha gyerek nem jól tanul? – elintéztem némi fenyegetőzéssel, mi lesz, ha megbukik, hol dolgozhat majd a jövőben. Itt tartunk. Mit tettem, mit csináltam rosszul? – kérdeztem magamtól, míg az önvád lassan körbeölelt. – Kihez forduljak, ki tud segíteni? Mit kellett volna másképp tennem? – cikáztak tovább a kérdések a fejemben, egyik a másik után. – Csak, nehogy megtudja valaki! – gondoltam és nagyon-nagyon kétségbe estem…” (Szülő)