Családbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 25. vasárnap, Vilmos

Állapotüzenet

A webhely jelenleg karbantartási módban üzemel.

A Kelenvölgyi Közösségi Ház programjai

2015szeptember2511:30
»
2015október0318:00

Kiemelt eseményekszeptember-október

Kelenvölgyi Közösségi Ház

(Budapest 1116, Kardhegy utca 2. telefon: 424-53-63)


szeptember 25. péntek 17 óra

Kelenvölgyi Kuckó: REPÜL A… REPÜL A…

Családbarát délután Gévai Csillával

A kelenvölgyi KUCKÓ egy varázslatos hely, ahol rengeteg élmény, játék és kaland vár hónapról hónapra. Egy biztos, unatkozni senki sem fog!

Gévai Csilla történetének hősei most békávézás helyett repülőre ülnek. Domáék rengeteg furfanggal, titkos tervet szőve, kalandok közepette érik el, hogy ők is repülhessenek Nanukhoz! Persze, most is Bali bácsi segít rajtuk…
Baranyai (b) András fantasztikus rajzaiból készült kiállítás segítségével Te is átélheted kalandjaikat, sőt az elsők között próbálhatod ki az Amíg utazunk vadonatúj társasjátékot.

Szeretettel vár mindenkit Kelenvölgy első számú meseszövője, Gévai Csilla.


Kelenvölgyi Ezerjó 2015

2015. október 3. szombat

Egy nap, amikor nem borral köszöntünk, hanem magát a bort köszöntjük: zenében, táncban, irodalomban, gasztronómiában és népszokásban… Nagyszabású szüreti felvonulás Kelenvölgy utcáin, táncosok, komédiások, feledésbe merült népi hagyományok játékos bemutatói mellett az ínyencek versengése a fortyogó bográcsok körül mind-mind megannyi élvezetes program várja a Kelenvölgybe látogatókat.

LEGFRISSEBB
×

Pályázati kiírás „Családbarát Vállalkozás Újbuda 2017” cím elnyerésére

2017június1310:15
»
2017szeptember2018:00

Újbuda Önkormányzata pályázatot hirdet „Családbarát Vállalkozás Újbuda 2017” címmel.
A Családbarát Vállalkozás Újbuda 2017 pályázat olyan helyi vállalkozásokhoz szól, akik felismerték, hogy a rugalmas foglalkoztatási formák bevezetése, a munka-magánélet egyensúly megteremtése és a családok igényeihez való igazodás válaszokat adhat a következő évek munkaerő-piaci kihívásaira. Az önkormányzat célja a díj adományozásával, hogy ösztönözze a vállalati szféra résztvevőit abban, hogy a családbarát szemléletű vállalati működést meghonosítsák és terjesszék. Pályázzon Ön is! Nyerjen 200, 300 vagy 500 ezer forintot családbarát tevékenységének támogatásához, és váljon jogosulttá a Családbarát Vállalkozás cím viselésére!