Családbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 23. szombat, Tekla

Húsvéti családi délután

Nagyné Antal Anikó önkormányzati képviselő és Összefogás Újbudáért Egyesület húsvéti kézműves foglalkozással és szeretetvendégséggel várta a gyermekes családokat március 30-án szombaton délután az egyesület közösségi terében, amely a Fehérvári út és Hengermalom út kereszteződésében a valamikori postahivatal helyiségében került kialakításra. 

A vendégek folyamatosan érkeztek és lassacskán kellemes családias hangulat alakult ki. Kozákné dr. Ulbert Rita népi kézművesnek köszönhetően kicsik és nagyok egyaránt megismerkedhettek a változatos húsvéti népi motívumokkal, majd ki is próbálhatták tudásukat a színes papírtojásokon, valamint tojásfestéssel is kísérletezhettek. A szülők, nagyszülők közben felváltva csevegtek egymással és segédkeztek a színesebbnél-színesebb "alkotások" születésénél. Szabó Zsolt az egyesület irodavezetője, süteményekkel és szörpökkel kínálta a vendégeket és elmondta, hogy a jövőben is változatos programokkal várnak minden korosztályt a közösségteremtés reményében.

LEGFRISSEBB
×

A családbarát kormányzás a gyermekvállalási kedvet erősíti  

A családbarát kormányzás egyik fő feladata, hogy erősítse a gyermekvállalási kedvet, ezért vezette be a kormány a családi adókedvezményt. Az otthonteremtési támogatásra pedig még nagyobb hangsúlyt kell fektetni, hogy a családok méltó körülmények között élhessék mindennapjaikat - mondja Simicskó István, Újbuda országgyűlési képviselője, honvédelmi miniszter. Az előbbieken túl Újbuda fejlődéséról, fejlesztési lehetségeiről, a sportról és kormányzati munkájáról is beszélt lapunknak a politikus.