Családbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
november 24. péntek, Emma

Húsvéti családi délután

Nagyné Antal Anikó önkormányzati képviselő és Összefogás Újbudáért Egyesület húsvéti kézműves foglalkozással és szeretetvendégséggel várta a gyermekes családokat március 30-án szombaton délután az egyesület közösségi terében, amely a Fehérvári út és Hengermalom út kereszteződésében a valamikori postahivatal helyiségében került kialakításra. 

A vendégek folyamatosan érkeztek és lassacskán kellemes családias hangulat alakult ki. Kozákné dr. Ulbert Rita népi kézművesnek köszönhetően kicsik és nagyok egyaránt megismerkedhettek a változatos húsvéti népi motívumokkal, majd ki is próbálhatták tudásukat a színes papírtojásokon, valamint tojásfestéssel is kísérletezhettek. A szülők, nagyszülők közben felváltva csevegtek egymással és segédkeztek a színesebbnél-színesebb "alkotások" születésénél. Szabó Zsolt az egyesület irodavezetője, süteményekkel és szörpökkel kínálta a vendégeket és elmondta, hogy a jövőben is változatos programokkal várnak minden korosztályt a közösségteremtés reményében.

LEGFRISSEBB
×

Civilek az Esélyek utcáján  

Megtelt a B32 Galéria és Kultúrtér díszterme az Esélyek utcája program összejövetelén. A szeptember végi eseményen is megfogalmazódott a korábban már kitűzött cél, miszerint civilek, gazdasági szereplők és az önkormányzat együttműködésében bővüljön az Esélyek utcája, és váljon mielőbb sugárúttá.