Családbarát Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 25. vasárnap, Vilmos

Állapotüzenet

A webhely jelenleg karbantartási módban üzemel.

MászóJátszó, ahol a mászás több mint játék

A falmászás egyre ismertebb és divatosabb elfoglaltság a fiatalok körében. Olyannyira, hogy 2020-ban, Tokióban már olimpiai versenyszám lesz ez a dinamikusan fejlődő sportág.

Az egész életen át végezető falmászás egyedisége, hogy egyszerre hat a fizikai és a szellemi területekre, azaz a függőleges dimenzió minden esetben kihívást jelent, a mászás pedig része mozgásfejlődésnek. Hatására kutatók, orvosok, pedagógusok is felfigyeltek, ezért külföldön már több évtizede sikerrel alkalmazzák műtétek utáni rehabilitációban, gyógytorna részeként, habilitációnál illetve fejlesztéseknél. Az Andor utcai MászóJátszóban egyedülállóan kapcsolódnak össze a falmászás fejlesztő-, terápiás- és élményt szerző hatásai. A mászáshoz használt boulder fal kis magasságú, kötélbiztosítást nem igényel, ezért egyszerű és biztonságos.

A MászóJátszó meghatározó eleme a játék, mely a gyermeki tevékenységrendszerek, így a mozgásfejlődés szempontjából is kulcsfontosságú. A képességfejlesztő falmászás egyszerre kínál izgalmas megoldást olyan sokrétű mozgásfejlesztés formájában, mely a speciális feladatsorok által egyszerre hat kognitív, szenzoros és nagymozgásos területekre.

A mászóhely nyitott valamennyi korosztály előtt, egy éves kortól játszóházi formában, három éves kortól csoportos foglakozáson, szülinapok, rendezvények keretében használható.

Újbuda

LEGFRISSEBB
×

Pályázati kiírás „Családbarát Vállalkozás Újbuda 2017” cím elnyerésére

2017június1310:15
»
2017szeptember2018:00

Újbuda Önkormányzata pályázatot hirdet „Családbarát Vállalkozás Újbuda 2017” címmel.
A Családbarát Vállalkozás Újbuda 2017 pályázat olyan helyi vállalkozásokhoz szól, akik felismerték, hogy a rugalmas foglalkoztatási formák bevezetése, a munka-magánélet egyensúly megteremtése és a családok igényeihez való igazodás válaszokat adhat a következő évek munkaerő-piaci kihívásaira. Az önkormányzat célja a díj adományozásával, hogy ösztönözze a vállalati szféra résztvevőit abban, hogy a családbarát szemléletű vállalati működést meghonosítsák és terjesszék. Pályázzon Ön is! Nyerjen 200, 300 vagy 500 ezer forintot családbarát tevékenységének támogatásához, és váljon jogosulttá a Családbarát Vállalkozás cím viselésére!